can

Super User

Super User

Dilluns, 29 Maig 2017 20:25

SASHA - ADOPTADA!

Sasha va arribar a El Cau amb els seus companys Freddy i Kenzo. Venien d’una protectora de Ciudad Real molt massificada i amb pocs recursos on les possibilitats d’adopció eren escasses.
Quan la Sasha va entrar a El Cau estava prenyada de 6 cadells, un dels quals va morir al poc de néixer.
La Sasha és una gossa afectuosa, obedient i molt simpàtica. Igual que al Freddy i al Kenzo, li agrada molt que estiguis per ella i les carantoines. Potser mai els han estimat com es mereixen.

Dilluns, 29 Maig 2017 20:19

FREDDY - ADOPTAT!

Freddy va arribar al Cau amb els seus companys Sasha i Kenzo. Venien d’una protectora de Ciudad Real molt massificada i amb pocs recursos on les possibilitats d’adopció eren escasses.
Freddy és un gos molt afectuós. El tornen boig les carícies i mai en te prou. També és molt obedient i juganer. Durant les passejades no tira de la corretja i quan va deslligat és molt obedient i a penes es mou del teu costat.
Té bona relació amb els altres gossos tant amb mascles com amb femelles.

 

Dilluns, 29 Maig 2017 20:12

KENZO - Apadrinat (1)

Kenzo va arribar a El Cau amb els seus companys Sasha i Freddy. Venien d’una protectora de Ciudad Real molt massificada i amb pocs recursos on les possibilitats d’adopció eren escasses.
Kenzo és un gos una mica tímid al principi, però quan ja et coneix és afectuós, obedient i molt entranyable. Li encanten les llaminadures i que estiguis per ell.
Té bona relació amb els altres gossos, tant amb mascles com amb femelles.

Si vols adoptar o més informació sobre el Kenzo, envia’ns un e-mail a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. o truca a la Susana 669 127 817 o al Francesc 646 135 025.

Dilluns, 29 Maig 2017 11:21

PIPO - Apadrinat (2)

 

El Pipo va arribar a El Cau amb la seva mare (Samba), un germanastre (Yuri) i els seus germans quan només tenia 3 mesos. Tots els seus germans van ser adoptats, però ell, que era el més tímid de la camada, no ha tingut la mateixa sort. El Pipo és un gos afectuós, quan et coneix, i sociable amb els altres gossos.
El Pipo necesita un entorn tranquil i una mica de paciència per superar la seva timidesa.

 

Si vols adoptar o més informació sobre el Pipo, envia’ns un e-mail a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. o truca al Francesc 646 135 025.

 

Dijous, 06 Abril 2017 19:54

Samba - APADRINADA (6)

La Samba va arribar a El Cau amb els seu company Yuri i els seus 4 cadells. Ens van trucar dient que hi havia uns gossos malvivint en un descampat. Els veïns els hi donaven menjar però no es podien fer càrrec d’ells.
És una gossa molt afectuosa, juganera i obedient. Durant els passejos li encanta banyar-se a la riera i fer excursions per explorar-ho tot. Mai s’allunya gaire i quan la crides ve corrents.
Té bona relació amb els altres gossos, tant amb mascles com amb femelles.
Si vols adoptar o més informació sobre la Samba envia’ns un e-mail a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. o truca a la Susana 669 127 817 o al Francesc 646 135 025

Dijous, 06 Abril 2017 19:48

Yuri - ADOPTAT!

El Yuri va arribar a El Cau amb la seva companya Samba i els seus 4 cadells. Ens van trucar que hi havia uns gossos malvivint en un descampat Els veïns els hi donaven menjar, però no es podien fer càrrec d’ells.
És un gos bastant independent i li agrada anar al seu aire. Alhora és un gos afectuós i obedient.
Durant els passejos li agrada olorar-ho tot. Te bona relació amb els altres gossos, tant amb mascles com amb femelles.

Dimecres, 05 Abril 2017 21:23

PETITONA AMIGA

Un trosset de pernil o un trosset de formatge, cada dia ...

La negociació amb el pagès va ser delicada. Jo, que de simpàtica no en sóc gens i diplomàtica menys, em vaig convertir amb l'ésser més seductor que us podeu imaginar.

- Me la donarien?

• I ara! Si és de raça... me la volen comprar per 300 €...

- Me la vendrien?

• I ara! Si ens fa molta falta...

Dia a dia parlant amb l'amo amb paraules de mel vam poder saber que l'havien trobat tirada al bosc, que era una mala truja que no els deixava dormir.

- Me la vénen?

Quan era petita, a la meva escola blanca, vam llegir el poema de Rubén Darío "El hermano Lobo". Potser va ser en aquell moment de plors incontrolats que vaig sentir-me lligada per sempre més als gossos.

I si Francesc d'Asís pogués ajudar a la petita?

- Me la vénen?

Vaig poder emportar-me-la a casa!

No ha sigut fàcil: puses, sarna, un ull malalt, pipis i caques dins la casa... la meva gossa la mirava molesta, la gata li tenia por i per acabar-ho d'arreglar va entrar en cel! Un desastre!

Paciència, calma, explicar als meus amics que havien de ser solidaris i em van entendre. La petita iniciava un procés d'aprendre a ser lliure, a ser gossa, a neutralitzar el desig de fugir.

ARA L'ANOMENEM LLUNA

Passejava pels camps humits de tardor. El dia era esplèndid i jo em trobava esplèndidament. Havia trobat un bonic lloc de pau que em feia viure el moment sense dolors passats ni ansietats futures. El present. Tan sols el present.

I el meu present va esdevenir un llampec veient un petit cadell negre lligat a una cadena.

La masia estava lluny, aïllada, i la gosseta va bordar protegint el lloc que li havien encomanat. A poc a poc, de mica en mica, els seus ulls intensament negres van entendre la meva veu i van mirar-me sense recel. Qui era aquell humà que no tenia por del seu aspecte ferotge? Ferotge? Tindria un anyet, pesaria uns tres quilos... pobreta...

La cadena era curta però molt pesada i jo li sostenia per evitar-li el pes, si més no per uns moments.

Anava cada dia a veure-la i la desconfiança es neutralitzava per un trosset de pernil o un trosset de formatge.

Vaig marxar del camp humit de tardor deixant la petita amiga amb un gran pes a l'ànima.

Va passar un any. Jo tenia una foto d'ella que mirava sovint i vaig tornar per trobar-la. La trobaria?

Allà estava! Ara la cadena era més curta, més gruixuda, a un racó de la masia sense sol.

 Em va reconèixer i va explotar d'alegria fent saltirons esbojarrats, bellugant la seva cua sense pèl.

Tot era nou: les olors, passejar sense por, escoltar els sorolls dels animals dels documentals que l'aterrien, conviure amb gats i gossos sense atacar-los. El primer bany va ser de por... quin drama! Es va convertir en el diable de Tasmània. Però la meva petitona en reservava una sorpresa: no era negre! Un preciós pelatge gris que quan li dóna el sol sembla de plata. Però la veritat, és bastant lletgeta...

Ara ja no té puses, ni sarna, ni mal a l'ull, i a la cua li van sortint els pèls. Dorm amb la meva gossa i juga amb la gata. És una espurna de llum que es mou i dorm feliç, sense cadena.

No pot separar-se de mi i em mira amb aquest esguard especial com tan sols els gossos poden mirar.

Els seus ulls sí que són de color negre.

Carme

Divendres, 17 Març 2017 19:19

TATI - ADOPTADA!

La Tati va arribar a El Cau amb la seva companya Llum. El motiu va ser la defunció del seu amo.
Quan no et coneix és una mica tímida, però quan t’agafa confiança és una gossa afectuosa, juganera i obedient.
Durant les passejades no tira de la corretja.

Divendres, 17 Març 2017 19:05

LLUM ADOPTADA!

La Llum va arribar a El Cau amb la seva companya Tati. El motiu va ser la defunció del seu amo.
És una gossa molt afectuosa, obedient i tranquil-la. Té bona relació amb els altres gossos, tant amb mascles com amb femelles.
Durant el passeig no tira de la corretja.

 

 

En línia

Tenim 12 visitants i cap usuari en línia

Contacta

Apps-Email-Chat-Metro-icon Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

phone-green-icon637 508 428 

facebook-iconFacebook

Vosté está aquí: Inici Agenda Super User

Adopcions - extraviats - articles diversos