can

ADOPTATS!

ADOPTATS! (86)

Dijous, 25 Abril 2013 17:24

LOLA - ADOPTADA!!!

La Lola és una gossa molt obedient i afectuosa, deseguida confia en les persones. Molt sociable amb els altres gossos. Té una mirada dolça i tranquil·la, genial para conviure amb una família.

 

Per tot això la Lolita des d'avui tindrà una família definitiva, estem segurs que és la família ideal per a ella!

Conviurà amb una altra gosseta i fins gallines a prop de la muntanya per fer grans excurcions!

 

Molt feliç vida Lolita amb la vostra nova família!

Dijous, 25 Abril 2013 16:55

Roc - ADOPTAT!!!

Roc és un gos molt bo i afectuós, es ven molt be a les persones, sap com guanyar-se el cor del que l’envolten

Es tranquil i te bona convivència amb altres gossos.


ROC - ADOPTADO!!!!
Nuestro pequeño ha empezado una nueva vida celebrando la Navidad en un hogar lleno de cariño. Ahora ya podrás ver la tele en el sofá, bien calentito!!! Felicidades!!!

Dissabte, 02 Març 2013 15:22

LOLA ADOPTADA!!

LOLA A LA CASA D'ACOLLIDA


LOLA és una podenca que segurament va ser abandonada per algun caçador, ja que va aparèixer sola pel bosc. És molt tímida i poruga. Un cas especial només apte per a adoptants amb molta paciència i temps per a dedicar-li. Els nostres voluntaris treballen dia a dia per a intentar que torni a recuperar la confiança en l'ésser humà.

 

Ara mateix la Lola ha trobat una llar definitiva, moltas felicitats petitona!

ENS ALEGREM MOLT!

 

 

Dissabte, 02 Març 2013 15:17

DUNA - ADOPTADA!!!

Duna és una gran gossa. És dolç i afectuosa.
En els passejos sempre està pendent de tu, té una molt bona planta i és un bellezón, és activa en els passejos on li agrada jugar amb el seu company Jacob, però després al refugi és tranquil li encanta prendre el sol després del seu passeig.
Noble, educada, elegant, tranquil · la, afectuosa, sociable amb les persones i gossos, alguna cosa dominant amb femelles.
Ideal per a famílies amb o sense nens.
Duna porta massa temps esperant una llar on la vulguin, l'hi dónes tu??


 DUNA - ADOPTADA!!!
Para la mayoría de voluntarios de Cau Amic, que Duna, nuestra Duna, haya sido adoptada es el mejor premio de Navidad. Hacia muchos años que estaba esperando su oportunidad y esta ha llegado de la mano de una persona serena, tranquila y dulce, que le dará a Duna todo el afecto que ella se merece. Siempre serás nuestra señorita preferida, con esas poses que hacías y como cruzabas las patitas de delante cuando estabas tumbada al sol. Un millón de besos!!!!

Dissabte, 02 Març 2013 15:11

CHICO ADOPTAT!!!


Chico va a aparèixer abandonat amb la seva mare quan encara era un cadell. Ara s'ha convertit en un gos jove, Intel.ligent, obedient i sociable.

Dimarts, 12 Febrer 2013 21:00

KION - ADOPTAT!

Em dic Kion. Ja no sóc un jovenet ni el meu físic és espectacular, però a canvi sóc molt tranquil, bo i noble. M'agrada passejar i encara que pugui allunyar-me una mica per tafanejar, sempre retorno amb els voluntaris, a veure si em tenen preparat algun premi.


 
KION ADOPTADO!
Para la mayoría de voluntarios, esta no es una adopción cualquiera, es la prueba de que cada perro tiene su destino, algunas veces tarda más, otras menos, pero al final la magia se produce. Descubrir en Kion su bondad, su nobleza y su dulzura hace que sus adoptantes sean también maravillosos. Muchas gracias familia por ver en él todo lo bueno que esconde tras su mirada. Felicidades!!!!

Dimarts, 12 Febrer 2013 19:41

HARRY ADOPTAT!!!

En Harry estava a una casa d'acollida per prepararce i poder ser adoptat però per a la seva sort, la famila es va a enamorar d'ell i el VAN ADOPTAR! 

Bona vida Harry et estimem molt!

Dimarts, 12 Febrer 2013 15:21

EROS - ADOPTAT!!!

EROS va arribar al Cau en març de 2013. És mascle, mida mitjana, color negre y té un caràcter molt carinyós i alegre.

Edat entre 3 i 10 anys (els veterinaris no ho tenen gens clar). Té leishmania i un problema neurològic que fa que no coordini bé  els seus moviments i que camini amb dificultat. 

Gràcies a les cures del cau i l'afecte dels voluntaris Eros a millorat molt!

Malgrat totes aquests petits problemetes a l'EROS ho van acceptar tal qual és! 

 

Moltes gràcies família per confiar en el EROS, serà un gran company!

 

Dilluns, 11 Febrer 2013 21:30

Momo - ADOPTAT!

Momo va néixer al refugi, és un gos bo, tranquil i equilibrat, amb el caràcter típic dels llebrers, desconfiat al principi però quan agafa confiança és molt afectuós i no diu mai que no a una llaminadura!!
Li encanta córrer durant els passejos això si, sempre està pendent de tu, és el rei del refugi li agrada estar al pati on té bona vista de tot. 
Però per sort a partir d'avui serà el rei d'una llar on donarà i rebrà molt amor al costat d'una nova companya podenquita que es diu Mika. 

Bona vida Momo, nosaltres sempre et tindrem en els nostres cors!

 

En línia

Tenim 96 visitants i cap usuari en línia

Contacta

Apps-Email-Chat-Metro-icon Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

phone-green-icon637 508 428 

facebook-iconFacebook

Vosté está aquí: Inici ADOPTATS!

Adopcions - extraviats - articles diversos