can

Super User

Super User

Divendres, 29 Abril 2016 06:41

El Ras es va perdre 23/04/16

Nuestro perro Ras se perdió el pasado sábado 23 de abril por la tarde en Rubí, por la zona de la Renfe / Can Alzamora. Es macho y tiene chip. Si alguien lo ve o lo encuentra que se ponga en contacto conmigo al 615 41 46 03. Muchísimas gracias.

Mónica Esteban
Email Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.
Dimarts, 05 Abril 2016 08:54

Otto i Nill en adopció.

Mail rebut de gossos en ADOPCIÓ:

Bona tarda,
adjunto fotos del Otto i del Nil.
En quan a esterilitzar els gossos cap problema, però el propietari
del Otto diu que ho farem que hi hagi algú interessat de debò

Salutacions
Carles León

PD. en les fotos on estén junts..en la finestra el de la Esquerra es el Otto i l’altre el Nil
i en la segona foto el de davant es  el Otto i l'altre el Nil

Si vols adoptar o més informació sobre el Otto i el Nil envia’ns un e-mail a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.  o truca a la Susana 669 127 817 . Gràcies!

Informació adicional

 

Per fer-ho, arriben acompanyats del responsable de La Ciutat dels Gats i rescatador professional, Lluís Vidal, i la creadora de la pàgina de Facebook Perros y gatos perdidos/encontrados en Sant Cugat, Lucy Schmidt. 

lucy-schmidt-lluis-vidal-el-cau-amic

 

CLICA L'IMATGE

Diumenge, 03 Abril 2016 14:40

ENTREVISTA A LA RÀDIO

Diumenge, 03 Abril 2016 14:16

GUSTAVO - en adopció


Gustavo tiene un año de edad, y actualmente pesa 18kilos es una mezcla de labrador con podenco. Este año 2015 realizó un curso de educación canina y agility.
Es muy bueno con los niños y se lleva de fábula con todos los perros.
Todavía es un poco patoso y muy muy juguetón. Necesita correr y quemar energía a los largo del día.
Es un perro sumamente cariñoso y su juego favorito es la pelota!
Está acostumbrado a vivir en casa y convivir con perros.
Esperamos encontrarle una familia pronto con niños o bien con adultos con los que jugar y disfrutar.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Dimarts, 29 Març 2016 09:42

Drako ADOPTAT!!!

El Drako es el típic gos que els seus propietaris van escollir per la seva presència i així posar-lo  a vigilar la finca en la qual estaven vivint. Aviat, però, es van adonar que tenia un caràcter massa bo i que no servia com a vigilant. Tot i això es van quedar amb ell. Després d’uns anys i d´un ordre de desnonament van haver de deixar la finca  i, és clar, el Drako ja no encaixava en la seva nova  vida. Sense saber buscar una solució digna van decidir desfer-se d´ell. Van anar al veterinari amb la idea d’eutanasiar-lo. Per sort el veterinari es va negar i els va dir que estava prohibit i penat.  A més, com a col·laborador d’El Cau Amic,  el veterinari ens va trucar de seguida.

Avui dia el Drako és un gos molt afectuós de mirada tendre i irresistible. Tot i ser un gos de mida gran és molt tranquil. Només busca una família que el vulguí com es mereix i així poder recuperar els anys perduts. És molt feliç passejant i corrent per la muntanya

 

 

En línia

Tenim 15 visitants i cap usuari en línia

Contacta

Apps-Email-Chat-Metro-icon Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

phone-green-icon637 508 428 

facebook-iconFacebook

Vosté está aquí: Inici Agenda Super User

Adopcions - extraviats - articles diversos