can

Super User

Super User

Dijous, 29 Novembre 2012 11:22

Abans d'adoptar

 

Abans d'adoptar un animal hem de tenir en compte el següent:

 

La decisió d'adoptar-lo s'ha de prendre entre tota la família, i les tasques, les cures i les responsabilitats han d'estar repartides.

 

Ens hem d’assegurar que podrem satisfer totes les necessitats físiques de l’animal: exercici, alimentació, atenció mèdica ...

 

Si ja ho tens clar ...

 

  • Abans de comprar un gos, un gat o qualsevol altra mascota, pensa a adoptar, l'adopció té molts avantatges.
  • Cada any s'abandonen a Espanya més de 100.000 gossos, que amb l'adopció tenen una segona oportunitat. Quant als gats, són freqüents els abandonaments o inhibicions, la qual cosa provoca la creació espontània de "colònies".
  • A les protectores i als refugis d'animals abandonats hi trobaràs tot tipus de gossos, de raça, mestissos, adults, joves...
  • En adoptar un gos deixaràs espai a la protectora per a un altre que hi arribi.
  • En el cas dels gats, s'apliquen els mateixos criteris.
  • No és cert que els animals adults no siguin capaços d'aprendre i adaptar-se a una nova llar. A més té els seus avantatges, són més tranquils, no et deixaran "regalets" per casa...
  • Els costos d'una adopció són molt petits en comparació amb el preu d'un exemplar de raça.

 

Alguns gossos/gats abandonats han passat per situacions molt dolentes. En adoptar, i donar-los l'afecte i la llar que mai no han tingut, sabran com recompensar.

Si vols conèixer a algun dels animals en adopció, truca al 637508428 

Dijous, 29 Novembre 2012 11:19

Qui som

 

Qui som:

CAU AMIC és una associació, grup d'amics dels animals, que voluntàriament i de forma altruista dóna auxili i acollida temporal a animals de companyia abandonats o perduts que ho necessiten, sempre amb la finalitat de trobar per a ells una llar on se'ls vulgui i rebin el tracte i l'afecte que es mereixen. La nostra estructura es basa exclusivament en el voluntariat, persones que donen desinteressadament el seu temps i el seu afecte als nostres animals. Tot i que encara som pocs voluntaris ens hem organitzat bastant bé i esperem que més gent vulgui participar en aquesta gran aventura que és la protecció dels animals. Bàsicament ens estructurem de la següent manera:

Grup de passeig:

L'objectiu és que cada dia els nostres animals rebin l'afecte i l'atenció que necessiten, aprenguin a passejar i a compartir amb els humans un temps d'oci. Molts dels nostres animals han tingut males experiències amb els humans, i el nostre objectiu és que tornin a confiar en nosaltres. Si esteu interessats podeu adreçar-vos a  Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Grup d'adopció:

Són els encarregats de gestionar totes les adopcions, avaluar quin animal és el més adequat per al futur adoptant i fer un seguiment de l'adopció. Si voleu adoptar un dels nostres animals podeu adreçar-vos a  Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Grup de comunicació:

A través de la nostra pàgina web, per correu electrònic o mitjans de comunicació, comuniquem als nostres socis, voluntaris i a qualsevol persona interessada, les activitats que realitzem, i difondre la importància d'una adopció responsable, així com la necessitat d'esterilització. Si voleu aportar algun comentari o suggeriment podeu adreçar-vos a  Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

La Junta:

Com tota associació constituïda legalment, disposem d'uns estatuts i d'una junta gestora formada per: Presidenta ROSE MARIE MARQUÈS. Vicepresidenta ANGELA BALCELLS. Tresorer FRANCISCO CUMELLAS. Secretària MONTSERRAT ROURA.

Quan CAU AMIC es va constituir en Associació Protectora d'Animals, es va definir amb les següents paraules "És voluntat de EL CAU AMIC donar un servei als animals, Companys de l'home, que ens donen de franc el seu afecte. Volem contribuir al desenvolupament de l'home com a ésser humà, que necessàriament suposa  el desenvolupament del respecte vers la Natura i la Creació de la Vida. Per aquesta raó, volem tenir cura de la Natura i la Vida dels animals, i protegir-la per a millorar-la cada dia en la mesura de les nostres posibilitats de treball i influència. "(1 de març de 1996)

No volem oblidar donar les gràcies de tot cor a tots els socis, empreses i persones anònimes que posen el seu gra de sorra amb aportacions econòmiques o en espècies, que ens permeten sufragar els costos de veterinaris, medicaments i alimentació.

 MOLTÍSSIMES GRÀCIES!

Com Associació Protectora d'Animals, rebem anualment ajudes de les administracions locals, Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix. Encara ens queda molt camí per recórrer, però amb la vostra ajuda aconseguirem que cada animal tingui una llar on se l'estimi i pugui viure amb afecte i protecció.

Contacta amb nosaltres: 637508428 .

Email: Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Página 20 de 20

En línia

Tenim 10 visitants i cap usuari en línia

Contacta

Apps-Email-Chat-Metro-icon Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

phone-green-icon637 508 428 

facebook-iconFacebook

Vosté está aquí: Inici Agenda Super User

Adopcions - extraviats - articles diversos