can

Super User

Super User

Dilluns, 08 Gener 2018 10:57

LIBERTO EN ADOPCIÓ

Liberto
Hace ya 4 meses que se nos presentó en la puerta este gatito, buscaba cariño y el calor del
hogar. Su pelo estaba descuidado y tenía varias heridas fruto del tiempo vivido en la calle.
Ya desde el principio se dejaba tocar, por lo que pensamos que no debía llevar mucho
tiempo en la calle; empapelamos las calles del barrio para ver si encontrábamos su familia,
pero nadie lo reclamó. Desde un principio ya vimos que se encontraba mal, tenía constante
pus en la boca y salivaba a todas horas. Al llevarlo al veterinario le hicieron las pruebas de
la Leucemia felina a las cuales dió positivo, desde entonces ha estado en tratamiento, le han
administrado varios analgésicos, calmantes, antiflamatorios... más tarde, a raíz de sus
dolores en las patas traseras vimos que también tenía Calci Virus. Sabemos que estas enfermedades no tienen cura, por lo que queremos darle las mejores condiciones de vida.
Ahora mismo vive en una parte separada de la casa ( tiene habitacion propia y un patio para salir a la calle), pero pasa tiempo solo, no podemos tenerlo en nuestra casa para evitar el riesgo de contagio a nuestros 2 gatos;
sabemos que es importante que tenga
compañía ya que necesita mucho cariño, por lo que estamos buscando alguien que quiera
hacerle un hueco en su hogar, es muy mimoso y jugetón.
Ahora mismo se encuentra bastante mejor, no tiene apenas pus en la boca y no se queja de las patas, es muy cariñoso y le encanta estar con la gente.

e-mail 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

20171228163243 liberto colage

Dilluns, 08 Gener 2018 10:51

Hem PERDUT la TRINI...

20180103090056 Sha perdut la TRINI

Hem perdut la TRINI (Teckel kaninchen marró de 3 anys)!!!! Després de les 12 campanades la vam treure a passejar ia amb els petards es va espantar i va marxar corrent direcció al parc, entre l'Aparthotel Parc Sedó i les cotxeres del FFCC, al barri de Ca N'Alzamora de Rubí.
Si algú la veu, agrairiem ens ho comuniqués al 626498168; i si l'aconsegueix agafar, que la portés a la policia o a qualsevol veterinari; PORTA XIP. Moltes gràcie

Nom Núria Mullor
Email Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Dilluns, 08 Gener 2018 10:43

Hem PERDUT la TRINI...

20180103090056 Sha perdut la TRINI

Dissabte, 23 Desembre 2017 15:45

BON NADAL I MILLOR 2018!!

resized FELICITACIÓ CAU AMIC-1

Dilluns, 27 Novembre 2017 18:20

LLUNA - Apadrinada (6)

La Lluna vigilava un magatzem fins que es va fer gran. És una gossa molt afectuosa, tranquil-la i obedient. Li encanten les carícies i el contacte amb la gent. Té molt bona relació amb els altres gossos. Li agraden molt les llargues però tranquil-les passejades i banyar-se a la riera. Durant els passejos està tota l’estona pendent de tu i no tira gens de la corretja.
És una gossa ideal per estar amb nens o amb gent gran.


Si vols adoptar o més informació sobre la Lluna envia’ns un e-mail a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. o truca al Francesc 646 135 025

Dimarts, 31 Octubre 2017 11:04

BOB

Nos piden ayuda para encontrar un nuevo hogar a BOB:

"Es diu Bob, te 11 anys i pesa 26kg. Té molt bon caràcter, és molt carinyos i està en plena forma, li encanta que li tirin la pilota. Està ensinistrat des de ben petit. Té totes les vacunes i mai ha tingut cap malaltia. No està esterilitzat. No borda i es pot tindre en un pis, fa molt de cas. Porta Xip identificador.
Espero que em podeu ajudar. Estic una mica desesperat. El meus pares son grans i m'ha mare ...te alzehimer, ja no es poden fer càrrec del Bob i jo per treball no puc tindre'l."
Moltes gràcies, Carles

Telf. 617532970
Mail:  Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.


SALUTACIONS!
Dimarts, 31 Octubre 2017 10:17

CUETA - APADRINADA (4)

La Cueta va arribar a El Cau amb els seus germans Bruc i Moreno. Són el resultat d’una camada no desitjada.

La Cueta és una gossa molt poruga. Li costa molt agafar confiança amb les persones com a conseqüència de no haver estat socialitzada amb persones quan era un cadell (va entrar a El Cau quan ja tenia 1 any). Ha millorat molt però seguim treballant amb ella i amb els seus dos gemans.
La Cueta necessita algú a qui li agradin molt els gossos i tingui la paciència que ella requereix per agafar confiança. Millor si a la llar no hi ha nens petits.

Si vols adoptar o més informació sobre la Cueta, envia’ns un e-mail a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. o truca al Francesc 646 135 025

Página 1 de 20

En línia

Tenim 19 visitants i cap usuari en línia

Contacta

Apps-Email-Chat-Metro-icon Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

phone-green-icon637 508 428 

facebook-iconFacebook

Vosté está aquí: Inici Noticies i Reportatges Super User

Adopcions - extraviats - articles diversos