can

ADOPTATS!

ADOPTATS! (86)

Divendres, 20 Desembre 2013 08:34

Marisol - ADOPTADA

La Marisol es una gosseta molt especial per el seu estrès provocat per la seva falta de socialització amb tot. Es hiperactiva i molt juganera i afectuosa sobre tot amb el menuts de la casa i li encanta estar amb nens.

Necessita un família que tingui molta activitat amb nens i mes gossos a poder ser joves com ella.

També es una gossa molt obedient que no es separa mai de la seva família.

Li agrada molt passejar per la muntanya fora de la ciutat.

Si vols adoptar a Marisol envia'ns un email a   Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.   o contacta amb Susana al 669.12.78.17 

Diumenge, 24 Novembre 2013 16:14

Emma - Adoptada!

L'Emma ve d'una família que molt al seu pesar ja no la pot tenirt. Van adoptar a l’Emma, fa dos anys, ens expliquen:  "hem fet una molt bona experiència amb l'animal, especialment el nostre fill que ara té 11 anys. Però durant aquest temps el meu home s'ha posat malalt (una malaltia degenerativa) i ara ens trobem que ens costa molt fer-nos càrrec del gos. De fet ho he de fer jo tota sola, a més de treballar i cuidar el meu home.
Ens sap molt greu però realment no podem i la volem donar en adopció.

Té 7 anys (2006) és molt bona, es relaciona bé amb altres gossos, és una mica exigent i  molt carinyosa; està completament sana i està esterilitzada.

Emma et desitgem una bona vida a la teva nova llar i que siguis molt feliç! 

 

Gràcies família per donar-li una altra oportunitat a la Emma!

 

 

Dissabte, 19 Octubre 2013 10:56

Fosca ADOPTADA!!!Fosca aparèixer perduda per la Floresta i una de les nostres voluntàries la va portar al refugi.
Ara que fa molt fred una família meravellosa ha acollit a casa seva la  Fosca perquè el fred li provoca dolor en les articulacions. Ells ens expliquen que és una gosseta bonissima i que es comporta molt bé a casa i fora d'ella, liencanta sortira passejar, sempre està pendent de tu, ésmolt obedient, noble i afectuosa. Li encanta que li llancis la pilota per poder-te-la  portar que el joc nos'acabi mai.

AQUESTA MERAVELLOSA FAMILIA ENS CONFIRMA QUE ESTAN ENAMORATS D'ELLA I QUE L'HAN ADOPTAT!

QUE EXCEL·LENT NOTÍCIA PERQUÈ LA FOSCA TAMBÉ ELS AMA!

 

MOLTES GRÀCIES FAMÍLIA PER CUIDAR TAN BÉ A LA FOSCA!

 

Dissabte, 19 Octubre 2013 08:30

Dana ADOPTADA!!!

Dana va arribar amb la seva companya Katia fa molt poc procedents de la gossera de Pamplona, poc sabem del seu passat però el que ens interessa és el seu futur, que és al costat d'una família que l'estimi molt. És una gossa guapíssima i molt dolça. Una mica desconfiada al principi però als cinc minuts ja demana una carícia i no sé què té Dana però, quan li dónes una carícia et mira amb aquella careta tan bonica i no pots parar de mimar ..., molt tranquil · la i serena, ideal per qualsevol tipus de casa i família sociable amb gossos.

 

Divendres, 18 Octubre 2013 15:56

Katti - ADOPTADA!!!

Katti és una gossa guapíssima, divertida i afectuosa, socialitzada. Des del primer moment no es va fer estranya amb ningú, ni persones ni gossos, li encanta rebre mims, premis i jocs. És l'alegria reencarnada en gosseta si us fixeu veureu que la seva cueta sempre està en moviment!
Ideal per a qualsevol tipus de família, amb ganes de donar i rebre molt d'amor!


 

KATI - ADOPTADA
Nuestra pequeña mimosa ya está en su nuevo hogar. Felicidades!!!
Y muchas gracias a su casa de acogida, que sabemos que le han cuidado mucho estos días.
 
 
 
 
Dimarts, 24 Setembre 2013 10:08

cadells ADOPTATS!!!

Hi ha mascles i femelles.

Fills de mare pastor alemany, tenen 2 mesos d'edat.

 

Dimecres, 21 Agost 2013 13:26

Shiva-ADOPTADA!!!

La Shiva es una gosseta molt especial per el seu petit tamany plena de simpatia i carinyosa. L´hi encanta estar amb altres gossos per molt grans que siguin i busca la seva companyia. També li agrada estar amb gats. Es una gosseta ideal per a una família amb nens i que tinguin un altre gos o gat.

Dilluns, 19 Agost 2013 09:43

Lenon ADOPTAT!!!

En el Lenon, el vam rescatar a la zona de l'Hospital General. És un gos molt obedient, falder, i simpàtic. Es passa el dia perseguim-nos  i remes vol que estiguis per ell i que l’acaricies. Ideal per a un entorn familiar o per una persona gran. 

Diumenge, 18 Agost 2013 10:15

TATOO - ADOPTAT!

Aquest cadell, destaca pel seu pèl que és molt bonic, de fet el seu llom esta cobert per un ventall de colors que va del canyella al pèl-roig passant pel gris fosc en el mig.

En Tatoo és malgrat la seva joventut, un gos obedient i que fa molt cas; com qualsevol cadell té molta energia i unes ganes boixes de jugar amb altres gossos o amb les persones, és sociable i afectuós. 

 

Dijous, 18 Julliol 2013 17:13

Fum- Adoptat!

Aquest cadell amb cinc mesos ja va ser abandonat.

Malgrat la seva joventut, és un gos molt obedient, tranquil, afectuós i sobretot

molt juganer tant amb els seus companys del refugi com amb les

persones.

La seva dolçor fa irresistible no adoptar-lo, I JA ESTÀ, JA TÉ CASA!

                                    

En línia

Tenim 37 visitants i cap usuari en línia

Contacta

Apps-Email-Chat-Metro-icon Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

phone-green-icon637 508 428 

facebook-iconFacebook

Vosté está aquí: Inici ADOPTATS!

Adopcions - extraviats - articles diversos