can

ADOPTATS!

ADOPTATS! (94)

Dissabte, 08 Agost 2015 18:52

ENYA - ADOPTADA!

L’Enya va arribar a El Cau procedent d’una altra protectora. És una gossa alegre, molt afectuosa i té bona relació amb els altres gossos, tant amb mascles com amb femelles. 

Té un caràcter ideal per estar amb nens ja que li agrada molt jugar. Alhora és tranquil.la i molt noble, o sigui que té els avantatges d’un cadell però no els seus desavantatges. 

Durant els passejos és molt obedient i no tira molt de la corretja. 

 

 

Dimarts, 28 Julliol 2015 14:40

CADELLS - adoptats!

Ens han arribat a El Cau 3 cadells que estaven abandonats a la serra de Collsserola. Són 2 mascles i una femella que ja ha estat adoptada. Semblen creuats de podenc.  Són molt bons, afectuosos, juganers, entremeliats i sociables.

Si vols adoptar o més informació sobre els cadells envia’ns un e-mail a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. o truca a la Susana 669 127 817 o al Francesc 646 135 025.

 

Dilluns, 27 Julliol 2015 16:57

CHICA ADOPTADA!

A la Chica ens la van portar al Cau uns nois que l’havien trobada abandonada. No portava xip ni placa identificativa. Ells no se la podien quedar perquè la Chica no tenia bona relació amb els seus dos gossos.

La Chica té un carácter fort, especialment amb els gossos que també el tenen. Amb les persones és molt afectuosa i noble. Durant els passejos és molt obedient, encara que tira una mica de la corretja. Li encanta banyar-se al riu i les llargues passejades.

LA CHICA JA VA TROBAR UNA FAMÍLIA!

GRÀCIES FAMÍLIA!

 

 

Dilluns, 13 Julliol 2015 20:51

en adopció! - ELS DOS HAN SIGUT ADOPTATS!!

 

 

 

 

 

 

DATA 21 DE JULIOL ENS INFORMEN DE QUE JA S'HAN DONAT EN ADOPCIÓ:  FANTÀSTIC!  QUE SIGUIN FELIÇOS!

Hace unos meses llegó a nuestra casa una gata sociable pero asustada (probablemente abandonada). Estaba embarazada y la metimos adentro para que pudiera tener los gatitos en un lugar tranquilo. Nacieron  5. Ahora tienen 2 meses y  hemos conseguido dar 3 a conocidos y la gata la tenemos apalabrada. Quedan 2 gatitas que estamos seguros q si estuvieran en un sitio con más difusión podrían ser adoptadas. Os agradeceríamos mucho si pudierais echarnos una mano.También para facilitar el tema de contrato de adopción y esterilización. Están en Bellaterra. Os dejo tel de contacto......

 

 

 

 

 

 

reduït 

 

 

Dimecres, 17 Juny 2015 14:55

JAMES - ADOPTAT!

El James va arribar al refugi provinent d’una altra protectora junt amb la seva companya Nuka.

És un gos una mica tímid però quan t’agafa confiança es molt afectuós i obedient. Té bona relació  tant amb mascles com amb femelles. Gaudeix molt dels passejos i de la companyia d’altres gossos. No tira de la corretja.

En James ja està adoptat!

moltes gràcias família per confiar en ell!

Dimecres, 17 Juny 2015 14:49

NUKA ADOPTADA!!!

La Nuka va arribar al refugi provinent d’una altra protectora amb el seu company James

És una gossa molt alegre, afectuosa i sociable. Té  bona relació  amb els altres gossos, siguin mascles o femelles.

Li encanten els passejos i banyar-se al riu

 

Dimecres, 17 Juny 2015 14:30

BOIRA - ADOPTADA!

EN ADOPCIÓN
Mestissa de setter que està buscant una llar.

Té solament 8 mesos d'edat i, com a joveneta que és, té moltes ganes de jugar i de còrrer. Es molt llesta i carinyosa.

Dimecres, 22 Abril 2015 12:10

DUQUE - ADOPTAT!

El Duque prové d’una fàbrica on el tenien com a vigilant lligat a una cadena. Quan la fàbrica va tancar cap dels treballadors ni l’amo van poder fer-se càrrec d’ell.

Només portava uns dies al Cau i  ja estàvem  enamorats d’ell perquè és un gos molt afectuós, noble, obedient i gens dominant. Li agraden molt les carícies i les llaminadures.

Ja va sent hora de que el Duque sàpiga el que és viure en una llar envoltat d’amor.

JA VA ARRIBAR AQUEST DIA TAN ESPERAT PER TOTS I ESPECIALMENTE PEL NOSTRE DUQUE!!!
SI, EL DUQUE JA ESTÀ EN LA SEVA NOVA LLAR ON LI VRINDARAN TOT L' AMOR QUE ES MEREIX ...

Dimecres, 22 Abril 2015 11:59

JENNY - Adoptada!

La Jenny va arribar d’una altra protectora junt amb la Fiona.

És una gossa molt poruga fins que no et coneix.  Quan va arribar al Cau no volia ni sortir a passejar. Després que els voluntaris hagin treballat amb ella, ja surt a passejar. Encara es mostra una mica tímida, però ha millorat molt i segur que millorarà més.

Un cop t’agafa confiança és una gossa afectuosa i molt obedient. Durant els passejos no tira gens de la corretja i té bona relació amb els altres gossos.

Dissabte, 18 Abril 2015 11:18

FIONA - ADOPTADA!

La Fiona va arribar d’una altra protectora. És una gossa molt afectuosa i bona amb les persones i no té problemes amb els altres gossos/es.

Durant el passeig no tira gens de la corretja. Li agrada molt que l’acariciïn i que li donin llaminadures. És una gossa ideal per a estar amb nens o amb persones grans.

Ja porta alguns anys en una protectora i ja li toca viure en una casa on poder donar i rebre amor.

 

En línia

Tenim 48 visitants i cap usuari en línia

Contacta

Apps-Email-Chat-Metro-icon Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

phone-green-icon637 508 428 

facebook-iconFacebook

Vosté está aquí: Inici ADOPTATS!

Adopcions - extraviats - articles diversos