can

Noticies

Noticies (53)

Divendres, 26 Desembre 2014 08:22

CONTE DE NADAL

 

 

ESCRIT PER>: IRIA MEDINA GIRONÈS

Divendres, 05 Setembre 2014 20:53

CONCERT A VALLDOREIX

TOT UN ÈXIT EL CONCERT A BENEFICI DELS NOSTRES PELUTS!   GRÀCIES A TOTHOM QUI VA PARTICIPAR, AJUDANT, ACTUANT, ASSISTINT....!   EL CAU AMIC TÉ BONS AMICS!!

Dilluns, 16 Juny 2014 14:59

TROBADA D'AMICS

TROBADA D'AMICS

Autor: FRANCESC

Dimecres, 06 Novembre 2013 10:05

Gràcies Eukanuba!

Les colònies de gats de la Floresta i les Planes estan Molt agraïdes per Tot l'aliment donat per eukanuba-puppy-medium-breed-pienso-cachorros-razas-medianas

colonia de gatos

Dilluns, 28 Octubre 2013 17:35

Article, TOT Sant Cugat

24 d'octubre del 2013
Adopcions al Cau Amic
La tarda del diumenge 20 d’aquest mes el Cau Amic ens va convocar a Jardiland. Feien una trobada de mascotes adoptades per a presentar-les davant el públic assistent.

Déu n’hi do la quantitat de gent que es van concentrar! Uns amb els seus cans i els altres assistents, orfes de companyia. Els voluntaris, sol·lícits, intentaven atendre tothom.

Els meus fills i jo vam anar amb la Cuqui, la gossa que fa un temps vam adoptar d’aquest centre. Es tractava d’explicar la nostra vivència amb la mascota, d’ençà que viu amb nosaltres, davant el públic assistent. Darrere nostre hi van haver d’altres casos d’adopcions.

Quan la Cuqui va veure en Francesc, el voluntari que li havia fet de protector durant la seva estança al Cau Amic, li va fer una rebuda més aviat tèbia. Tot i que en Francesc li feia moixaines, ella es va fer una mica l’estreta. Bon senyal per a nosaltres; volia dir que ens havia agafat estima. I és que ja feia temps que vivia amb nosaltres.

Darrere d’aquestes presentacions hi havia la intenció de promoure més adopcions. Em va sorprendre veure que els voluntaris de Cau Amic anaven amb altres gossos. Després vaig entendre el perquè. Em cridà també l’atenció d’una manera agradable l’afecte que hi posaven tots en les festes que els hi feien als animals.

Lloable iniciativa la d’aquesta gent entregada de forma altruista. Elogiable l’interès que es prenen en trobar una llar per a cada mascota. Impressionant veure l’afecte que hi posen mentre els animals viuen amb ells al recinte que tenen vora el riu Llobregat. Us convido a visitar-los un dia i acompanyar-los al passeig quotidià que fan tots plegats, gossos i cuidadors, al riu.

El diumenge van tenir sort. D’aquell acte en van sortir set adopcions i dotze emparaulaments. A hores d’ara, en el moment en què escric aquest article, ja són deu les adopcions.

I a vosaltres, lectors, us animo a posar una mascota a la vostra vida. Aquests animals donen més del que reben.

Dijous, 24 Octubre 2013 08:33

Agraïment a Jardiland

Avui volem donar les gràcies a tots els assistents a la Jornada d’Adopcions del Cau Amic, que vam celebrar el passat diumenge 20 d’octubre a Jardiland Sant Cugat. 

Durant tot el dia van venir molts futurs adoptants, padrins i voluntaris i vam rebre la visita de famílies que ja formen part de la nostra gran manada, que van venir a explicar la seva experiència d’adoptar un gos del Cau Amic... ens va fer molta il·lusió tornar-vos a veure a tots! 

Volem agraïr també a totes aquelles persones que van fer donació de pinso al banc d’aliments situat a la sortida del recinte. 

Així mateix, donem les gràcies a Jardiland Sant Cugat per aquesta iniciativa, pensada per fomentar l’adopció, i per demanar la nostra col·laboració; va ser un honor poder participar-hi. Fem extensiu aquest agraïment a tot l’equip de Jardiland i els seus treballadors, per la seva implicació i  per tractar-nos amb tanta atenció i amabilitat, vam estar com a casa. 

No ens podem oblidar dels professionals, que de manera desinteressada ens van donar molt bons consells per a que la vida dels nostres amics, gossos i gats, sigui més agradable i equilibrada. Gràcies a l’Adriana Mármol, en Tommaso de Babeldog i en Pol, de Tan Amigos. 

Gran i petits vem gaudir d’una jornada plena d’emocions amb diversos concursos: a la Millor Disfressa i al Més Simpàtic i Obedient, molts premis i la deliciosa xocolatada que la nostra estimada presidenta, Rose Marie Marquès, va portar en persona. 

Volem dedicar també unes paraules d’agraïment a totes les persones que es van animar a participar en els concursos canins i en especial al jurat, integrat per personalitats tant reconegudes com ho són l’escriptora Marta Pessarrodona, la directora de teatre, Dolors Vilarassau i la seva filla Martina, i l’empresari Francisco Cumellas. 

El balanç no podria ser més positiu, amb set adopcions confirmades, dotze en tràmit,  moltíssims apadrinaments i un parell de socis. Tot això ha estat possible gràcies al gran equip humà que hi ha darrera de El Cau Amic. 

Ens veiem a la propera! 

El Cau Amic

Divendres, 11 Octubre 2013 17:02

Agraïm la col-aboració de Akasa Serveis!!!

Moltes gràcies a Akasa Serveis per la Seva col · laboració!!!

Akasa Serveis colabora amb el Cau Amic

 

 

www.akasaserveis.es

https://www.facebook.com/akasaserveis

 

 

Dijous, 10 Octubre 2013 19:48

Agraïts a Tiendanimal!!!

Estem molt agraïts a Tiendanimal perquè ens ha acabat de lliurar tot l'aliment, com ja els hem explicat en una altra oportunitat sobre el concurs que organitzo amb 20 premis de 1500kg d'aliment del qual vam ser beneficiaris. El Cau Amic els dóna novament les gràcies i com veuen els nostres petits estan encantats amb aquest pinso!
          Moltes gràcies Tiendanimal.com

Tiendanimal agradecimeinto

Diumenge, 06 Octubre 2013 09:58

Agraïm a Eukanuba!

Des del els seus primers passos aquests cadellets estan sent alimentats per Eukanuba, li donem les gràcies per la seva ajuda.

Propaganda Eukanuba

Dilluns, 06 Maig 2013 14:19

El conte de la Iria

 La Iria té 10 anys, i ha escrit aquest conte, amb el que participa a la nostra web:

 

http://www.cauamic.cat/images/conte.pdf

Página 4 de 4

En línia

Tenim 20 visitants i cap usuari en línia

Contacta

Apps-Email-Chat-Metro-icon Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

phone-green-icon637 508 428 

facebook-iconFacebook

Vosté está aquí: Inici Noticies i Reportatges

Adopcions - extraviats - articles diversos